Denne hjemmeside er desværre lukket.

Hvad kan man lave på Bornholm?

Har du ikke været på Bornholm siden klasseturen, eller måske er det din allerførste gang? Under alle omstændigheder, læs videre og se hvad du kan lave på Bornholm for en helt unik dansk ferie!

Seværdigheder på Bornholm 

Hammershus er største borgruin i hele Nordeuropa. Med en interessant historie bag sig, et nyåbnet showroom, samt fantastiske fotomuligheder, er Hammershus et absolut must at opleve. Du kan kravle rundt i ruinerne i timevis, eller slå dig ned og holde en pause når end du vil. Her får du også en helt vanvittig udsigt, alt afhængigt af vejret.

Hele Bornholm er omtrent 40 km. fra spids til spids, eller ca. 140 i omkreds. Der er helt fantastisk smukke vandreruter, så du behøver ikke kun se de mest turist overfyldte steder!

Du kan også tage ud og spise. Når du bliver lækkersulten, er der heldigvis fremragende restauranter på Bornholm. Hvis du er til Italiensk, anbefaler vi Bryggerens Gourmetpizza i Gudhjem. Her bruges lokale råvarer, og stedet er højt rost af kunderne.

Hos Spektakel får du top lækker mad fra Europa og Danmark. Restauranten er familievenlig og byder på skøn atmosfære. Lækkert friskt og god værdi for pengene. 

Hvis du blot er ud til frokost, hvorfor så ikke prøve Det Gamle Posthus!

Er budgettet ingen hindring, anbefaler vi til gengæld Restaurant Det Røde Pakhus – her bliver du med garanti forkælet med en enestående og udsøgt madoplevelse.

Vi kommer ikke udenom at du er nødt til at smage klassikeren røget sild, hvis du slår ben forbi Bornholm. Du kan faktisk bestille en smagsprøve på smagbornholm.dk – men intet slår nu helt frisklavet, mens du er der i levende live! Du bestemmer selv om det skal være koldt eller varmt, og med brød eller uden. Der serveres naturligvis valgfrie drikkevarer til.

Bo i sommerhus

Du kan leje dit helt eget sommerhus hos Mølleparken i Gudhjem. Og hvis du bare trænger til en pause fra at gå rundt, så tag et hvil i skyggen med en is. Mølleparken har naturligvis WiFi, og du kan nemt spille dine yndlings online casinospil uden at få et chok på din dataregning. Hvis du er på udkig efter at spare lidt penge, kan du med fordel besøge https://gratispengespil.com/, hvor du finder en masse dejlige bonusser.

Du kunne også tage færgen til Christiansø,  som kan ses fra Bornholm på en klar dag. Det kan anbefales! Husk søsyge medicin hvis du har tendens til den slags! På den lille ø finder du både overnatningsmuligheder, spisesteder, og unikke seværdigheder at beundre. Det er noget ganske specielt, og hvis du alligevel er på Bornholm, ligger den lige til højrebenet!

 

© Copyright
Bornholm  Bornholm